VOJSKA SRBIJE

Ministar Vulin...

Ministar Vulin obišao pripadnike Vojske u kasarni Knjaz Mihailo u Nišu

16.05.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Vojske Srbije u kasarni „Knjaz Mihailo” u Nišu.
Vojska Srbije...

Vojska Srbije nastavlja da vodi računa o stambenim potrebama svojih pripadnika

21.04.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručili su danas, u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba, ključeve 19 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Dan Vojske Srbije

Dan Vojske Srbije

20.04.2018 | Aktuelnosti Povodom 23. aprila – Dana Vojske Srbije, danas su u Generalštabu Vojske Srbije, komandama operativnog nivoa i Garde upriličene vojne svečanosti.
Penzionisani...

Penzionisani generali posetili Generalštab

20.04.2018 | Aktuelnosti Povodom Dana Vojske Srbije, načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković priredio je danas prijem za penzionisane načelnike Generalštaba naše vojske i predsednika Skupštine Kluba generala i admirala.
Uručenje...

Uručenje odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

19.04.2018 | Aktuelnosti U okviru proslave Dana Vojske Srbije – 23. aprila, danas su u Domu Garde na Topčideru pripadnicima MO i VS uručena odlikovanja iz nadležnosti predsednika i vrhovnog komandanta Republike Srbije.
Nagrade pripadnicima...

Nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

17.04.2018 | Aktuelnosti U Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba danas su uručene novčane nagrade za učinjeno delo i postignute rezultate od posebnog značaja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Značke i zahvalnice...

Značke i zahvalnice vojnicima koji su dobrovoljno služili vojni rok

17.04.2018 | Aktuelnosti U svečanoj sali Starog dvora danas je održana ceremonija uručenja znački i zahvalnica otadzbine vojnicima sa teritorije Beograda koji su upućeni na dobrovoljno služenje vojnog roka u 2015. godini.
Počasnom paljbom...

Počasnom paljbom otvoreni Dani Beograda

16.04.2018 | Aktuelnosti Počasna paljba, na Savskoj terasi na Kalemegdanu, s tri plotuna iz pet artiljerijskih oruđa Garde Vojske Srbije, označila je početak jedinstvene manifestacije „Dani Beograda“.
Sistem odbrane prati...

Sistem odbrane prati razvoj situacije u svetu i regionu

14.04.2018 | Aktuelnosti U Operativnom centru sistema odbrane danas je održan sastanak čelnih ljudi Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.
Sahranjen major...

Sahranjen major Robert Kaloci

13.04.2018 | Aktuelnosti Major Robert Kaloci, tragično nastradali pilot u udesu aviona „supergaleb“ G-4, sahranjen je danas na Velikom katoličkom groblju u Somboru uz najviše vojne počasti.