VOJSKA SRBIJE

Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa istaknutim pripadnicima Vojske Srbije

18.10.2018 | Aktuelnosti Ministar Vulin i general Mojsilović razgovarali su danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji su se istakli u izvršavanju zadataka tokom podizanja nivoa operativnih sposobnosti VS.
Zajednička sednica...

Zajednička sednica kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba

16.10.2018 | Aktuelnosti Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije, koji je prvi put predvodio novopostavljeni načelnik general-potpukovnik Milan Mojsilović, održana je danas u Vojnoj ustanovi Morović.
Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
General Cvetković...

General Cvetković obišao organizacione jedinice Generalštaba

11.10.2018 | Aktuelnosti Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković obišao je organizacijske celine Generalštaba koje su raspoređene u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
General-major Petar...

General-major Petar Cvetković primio dužnost zamenika načelnika Generalštaba

09.10.2018 | Aktuelnosti General-major Petar Cvetković primio je danas dužnost zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije na vojnoj svečanosti upriličenoj tim povodom u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović na analizi vežbe BARS 2018

05.10.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović prisustvovali su danas završnoj analizi međunarodne letno-taktičke vežbe „BARS 2018“ u Komandi Ratnog vazduhoplovstva i PVO.
Proslava Dana Treće...

Proslava Dana Treće brigade i primopredaja dužnosti komandanta

05.10.2018 | Aktuelnosti U niškoj kasarni „Knjaz Mihailo“ danas je održana svečanost povodom Dana Treće brigade kopnene vojske i primopredaje dužnosti komandanta ove jedinice.
Vojska Srbije...

Vojska Srbije spremna da zaštiti svoju zemlju i sve građane od mogućih pretnji

01.10.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, u pratnji komandanta Kopnene vojske, obišli su danas u Raški deo jedinica Kopnene vojske koje se nalaze u najvišem stepenu pripravnosti
Vojska Srbije je...

Vojska Srbije je spremna da brzo i odlučno izvrši naređenja vrhovnog komandanta

29.09.2018 | Aktuelnosti Na osnovu naređenja predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića Vojska Srbije je u stanju najviše pripravnosti.
Pukovnik Đolović...

Pukovnik Đolović zvanično načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku

25.09.2018 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-poptukovnika Milana Mojsilovića, danas je na vojnoj svečanosti u kasarni „Banjica“ u Beogradu pukovnik Ljubiša Đolović preuzeo dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku (J-6).