Prijem najmlađih...

Prijem najmlađih oficira u jedinice Vojske Srbije

16.09.2019 | Aktuelnosti U komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije danas su primljeni najmlađi potporučnici VS, koji su u subotu promovisani u prvi oficirski čin.
Prvotimci fudbalskog...

Prvotimci fudbalskog kluba “Crvena zvezda“ u Gardi i 204. vazduhoplovnoj brigadi

11.09.2019 | Aktuelnosti Igrači prvog tima Fudbalskog kluba “Crvena zvezda", predvođeni predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem, posetili su danas Gardu Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“ i jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ na Batajnici.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana kadrovske službe

29.08.2019 | Aktuelnosti
Prijem za pripadnike...

Prijem za pripadnike Vojske Srbije - osvajače medalja na Međunarodnim vojnim igrama

26.08.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović organizovali su svečani prijem pripadnika Vojske Srbije koji su osvojili nagrade na Međunarodnim vojnim igrama 2019. godine u Ruskoj Federaciji i Belorusiji u disciplinama „Vojni reli“ i „Snajperska granica“.
Obilazak...

Obilazak Vojnogeografskog instituta

21.08.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majora Petra Cvetkovića, obišao je danas naučno-istraživačku ustanovu Vojnogeografski institut, čiji su osnovni zadaci obezbeđivanje geotopografskog materijala za potrebe sistema odbrane.