OBVT LAZAR 3

Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije plivali za Časni krst

19.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović prisustvovali su danas plivanju za Časni krst povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljenja na Savskoj promenadi.
Časni krst u rukama...

Časni krst u rukama pripadnika Vojske Srbije

19.01.2019 | Aktuelnosti Na četiri lokacije – u Starim Banovcima, Svrljigu, Kuršumliji i na Vlasinskom jezeru danas su prvi do časnog krsta doplivali pripadnici Vojske Srbije.
Narodni poslanici...

Narodni poslanici posetili bazu Jug i Komandu Kopnene vojske

15.01.2019 | Aktuelnosti Članovi odbora Narodne skupštine za kontrolu službi bezbednosti i odbranu i unutrašnje poslove posetili su juče, sa zamenikom načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majorom Petrom Cvetkovićem, bazu „Jug“ i Komandu Kopnene vojske.
Uoči pravoslavne...

Uoči pravoslavne Nove godine, ministar odbrane i načelnik Generalštaba, obišli dežurne snage u sistemu PVO

14.01.2019 | Aktuelnosti Uoči pravoslavne Nove godine, ministar odbrane i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, u pratnji komandanta Ratnog vazduhoplovstva i PVO, obišli su dežurne snage u sistemu PVO u garnizonu Pančevo.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović prisustvovali prikazu naoružanja u Vojnotehničkom institutu

11.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović prisustvovali su danas prikazu naoružanja i vojne opreme u Vojnotehničkom institutu.
Prijem povodom...

Prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika

10.01.2019 | Aktuelnosti Izaslanik predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović priredili su večeras prijem u Domu Garde.
Održan božićni...

Održan božićni turnir u malom fudbalu

09.01.2019 | Aktuelnosti Četvrti tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu Vojske Srbije održan je danas u Sportskom centru „Šivara“ u Nišu, u organizaciji Komande Kopnene vojske.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović na Božić sa pripadnicima Vojske Srbije na bazi „Vrapce“

07.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane i načelnik Generalštaba, u pratnji komandanta Kopnene vojske, proveli su Božićni dan sa pripadnicma Vojske Srbije na bazi „Vrapce“.
Paljenje badnjaka...

Paljenje badnjaka ispred Hrama Svetog Save

06.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković prisustvovali su danas paljenju Badnjaka ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, koje je predvodio patrijarh Irinej.
Otvoren savremeni...

Otvoren savremeni helidrom kod Vojnomedicinske akademije

03.01.2019 | Aktuelnosti Novoizgrađeni helidrom kod Vojnomedicinske akademije jedini je helidrom u Republici Srbiji koji obezbeđuje uslove za sletanje dva helikoptera istovremeno, danju i noću, u svim uslovima.