VOJSKA SRBIJE

Uspeh Ministarstva...

Uspeh Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na prvenstvu u dzudou

24.06.2018 | Sport u Vojsci Ekipa Ministarstva odbrane i Vojske Srbije osvojila je 18 medalja – četiri zlatne, šest srebrnih i osam bronzanih na Prvom pojedinačnom prvenstvu Srbije u dzudou za pripadnike Vojske i Policije u Sremskoj Kamenici.
Uspeh strelaca...

Uspeh strelaca Vojske Srbije na prvenstvu u Švajcarskoj

05.06.2018 | Sport u Vojsci Pripadnici Vojske Srbije ostvarili su odlične rezultate na danas završenom 50. Svetskom vojnom prvenstvu u streljaštvu, koje je održano u Tunu u Švajcarskoj u organizaciji Međunarodnog saveta za vojne sportove (CISM).
General Diković...

General Diković primio vojnu futsal reprezentaciju

14.05.2018 | Sport u Vojsci Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu vojnu reprezentaciju Srbije u futsalu, koja je na 10. CISM futsal kupu za mir u Crnoj Gori osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.
Vojna futsal...

Vojna futsal reprezentacija Srbije osvojila zlatnu medalju u Kolašinu

12.05.2018 | Sport u Vojsci Vojna reprezentacija Srbije u futsalu osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju na 10. CISM futsal kupu za mir u Kolašinu pobedom u finalu takmičenja nad reprezentacijom Crne Gore rezultatom 4:3.
Sportski susret...

Sportski susret srpske i mađarske vojske

27.04.2018 | Sport u Vojsci U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je odigrana prijateljska utakmica u malom fudbalu između oficira Vojske Srbije i Oružanih snaga Mađarske.
Uspeh sportista...

Uspeh sportista Vojske Srbije na Beogradskom maratonu

21.04.2018 | Sport u Vojsci U takmičarskom delu 31. Beogradskog maratona nastupilo je 190 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a najuspešniji u domaćoj konkurenciji bili su potpukovnik Nenad Milosavljević i poručnik Nevena Jovanović.
Vojni sportisti...

Vojni sportisti najuspešniji na 25. Novosadskom polumaratonu

26.03.2018 | Sport u Vojsci Na 25. Novosadskom polumaratonu pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su, u konkurenciji od više od 1000 takmičara iz 24 zemlje, ostvarili veliki uspeh.
Božićni turnir u...

Božićni turnir u malom fudbalu

11.01.2018 | Sport u Vojsci Treći tradicionalni Božićni turnir generala i visokih oficira Vojske Srbije je održan juče u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici.
Sedmi CISM čelendz...

Sedmi CISM čelendz kup u planinskom trčanju – Kopaonik 2017

05.08.2017 | Sport u Vojsci Desetar Vojske Srbije Nataša Ćulafić osvojila je prvo mesto u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji na „7. CISM čelendz kupu u planinskom trčanju“, koji je danas održan na Kopaoniku.
Osmi CISM trening...

Osmi CISM trening kamp na Kopaoniku

02.08.2017 | Sport u Vojsci Na Kopaoniku je u toku realizacija 8. CISM trening kampa „Kopaonik 2017“ u čijem radu učestvuju vojni sportisti iz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u atletici, vojnom pentatlonu, orijentiringu, borenju (dzudo, boks, kik-boks) i futsalu-žene.