Obilazak obuke...

Obilazak obuke rezervnog sastava

23.09.2019 | Iz jedinica
Polaganje vojničke...

Polaganje vojničke zakletve

20.09.2019 | Iz jedinica U centrima za obuku u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas u održane svečanosti polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, slušalaca klase rezervnih oficira generacije "septembar 2019", kadeta Vojne akademije i Vojnomedicinske akademije i učenika Srednje stručne vojne škole.
Obilazak Komande za...

Obilazak Komande za razvoj Banatske brigade

15.05.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“u Zrenjaninu.
Generalna proba...

Generalna proba Prikaza sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Odbrana slobode“

08.05.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas u Nišu proveri pripremljenosti za Prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Odbrana slobode“.
Garda Vojske Srbije...

Garda Vojske Srbije proslavila praznik

06.05.2019 | Iz jedinica Ministar Vulin na Danu Garde: Vrhovni komandant ima samo jednu želju, jedan zahtev i jedno naređenje – sve za Srbiju, Srbiju za ništa
Obilazak 5....

Obilazak 5. bataljona vojne policije

12.04.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, u okviru redovnih i planskih aktivnosti, obišli su pripadnike 5. bataljona vojne policije u kasarni „Topčider”.
Osnovni kurs za...

Osnovni kurs za podoficire

04.04.2019 | Iz jedinica U Centru za obuku i usavršavanje podoficira ove nedelje je počeo Osnovni kurs za podoficire, koji pohađaju profesionalni vojnici iz svih jedinica Vojske Srbije, koji su uspešno završili Liderski kurs.
Novine u...

Novine u komandovanju Specijalnom brigadom

02.04.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišli su Specijalnu brigadu u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu, koja je od danas pod neposrednom komandom načelnika Generalštaba Vojske Srbije.