Obilazak Komande za...

Obilazak Komande za razvoj Banatske brigade

15.05.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“u Zrenjaninu.
Generalna proba...

Generalna proba Prikaza sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Odbrana slobode“

08.05.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas u Nišu proveri pripremljenosti za Prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Odbrana slobode“.
Garda Vojske Srbije...

Garda Vojske Srbije proslavila praznik

06.05.2019 | Iz jedinica Ministar Vulin na Danu Garde: Vrhovni komandant ima samo jednu želju, jedan zahtev i jedno naređenje – sve za Srbiju, Srbiju za ništa
Obilazak 5....

Obilazak 5. bataljona vojne policije

12.04.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, u okviru redovnih i planskih aktivnosti, obišli su pripadnike 5. bataljona vojne policije u kasarni „Topčider”.
Osnovni kurs za...

Osnovni kurs za podoficire

04.04.2019 | Iz jedinica U Centru za obuku i usavršavanje podoficira ove nedelje je počeo Osnovni kurs za podoficire, koji pohađaju profesionalni vojnici iz svih jedinica Vojske Srbije, koji su uspešno završili Liderski kurs.
Novine u...

Novine u komandovanju Specijalnom brigadom

02.04.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišli su Specijalnu brigadu u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu, koja je od danas pod neposrednom komandom načelnika Generalštaba Vojske Srbije.
Obeleženo 20 godina...

Obeleženo 20 godina od obaranja „nevidljivog“ F-117A

27.03.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin, zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković i komandant RV i PVO general-major Duško Žarković prisustvovali su obeležavanju 20. godišnjice od kada su pripadnici 250. raketne brigade oborili američki avion F-117A, takozvani „nevidljivi“ i ušli u istoriju.
Martovska generacija...

Martovska generacija vojnika položila zakletvu

22.03.2019 | Iz jedinica Svečanost povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, održana je danas u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu.
Prijem martovske...

Prijem martovske generacije vojnika

01.03.2019 | Iz jedinica U centre za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas je na služenje vojnog roka sa oružjem primljena martovska generacija vojnika.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović obišli Specijalnu brigadu

29.11.2018 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišli su danas pripadnike Specijalne brigade u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu.