VEK POBEDNIKA 1918-2018

General Mojsilović...

General Mojsilović s načelnikom Generalštaba Unije Komora

16.01.2019 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastao se danas u Beogradu s delegacijom Oružanih snaga Unije Komora koju je predvodio načelnik Generalštaba pukovnik Isuf Iđihadi.
Sportski susret...

Sportski susret oficira srpske i mađarske vojske

14.12.2018 | Međunarodna saradnja Na tradicionalnom fudbalskom turniru „Sveti Nikola“, koji je održan 12. i 13. decembra u Budumpešti, učešće je uzela i ekipa generala i visokih oficira Vojske Srbije.
Kurs za pripadnike...

Kurs za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja

12.12.2018 | Međunarodna saradnja Trening kurs sa realnim toksičnim hemikalijama za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) realizuje se u Centru ABHO Vojske Srbije u Kruševcu u toku ove nedelje.
General Cvetković s...

General Cvetković s delegacijom Oružanih snaga Belorusije

28.11.2018 | Međunarodna saradnja Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković sastao se danas u Beogradu s delegacijom Oružanih snaga Republike Belorusije koju je predvodio načelnik Glavne uprave za borbenu obuku general-major Andrej Nekraševič.
Kineska delegacija u...

Kineska delegacija u poseti Centru ABHO

15.11.2018 | Međunarodna saradnja Delegacija Narodnooslobodilačke armije Kine predvođena pukovnikom Lejom Lijem boravila je prethodnih dana u poseti Centru ABHO u Kruševcu.
General Mojsilović...

General Mojsilović učestvovao na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije

25.10.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović učestvovao je danas na sastanku Vojnog komiteta Evropske unije u Briselu, na kojem su razmatrane teme iz oblasti izvođenja operacija i misija EU.
Predstavljen novi...

Predstavljen novi izaslanik odbrane Slovenije

24.10.2018 | Međunarodna saradnja Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas u Beogradu sa dosadašnjim i novoimenovanim izaslanikom odbrane Slovenije u našoj zemlji.
Kurs analize...

Kurs analize radiološki i hemijski kontaminiranih uzoraka u Centru ABHO

17.10.2018 | Međunarodna saradnja U Centru atomsko-biološko-hemijske odbrane Vojske Srbije u Kruševcu u toku ove sedmice realizuje se međunarodni Osnovni kurs analize radiološki i hemijski kontaminiranih uzoraka.