Učešće na vežbi...

Učešće na vežbi traganja i spasavanja „SAREX 38-19“

18.09.2019 | Obuka Pripadnici Vojske Srbije učestvovali su na vežbi traganja za vazduhoplovom i spasavanja lica „SAREX 38-19“, koja je u organizaciji Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije izvedena na aerodromima „Nikola Tesla“ i „Vršac“.
Završeno drugo...

Završeno drugo Međunarodno takmičenje vojnih vozača

12.09.2019 | Obuka Pripadnici Vojske Srbije pobednici su drugog Međunarodnog takmičenja vojnih vozača, oržanog od 9. do 12. septembra u kasarni „Ribnica“ i na poligonu „Beranovac“ u Kraljevu, u konkurenciji devet ekipa iz pet zemalja.
Učešće na...

Učešće na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja

04.09.2019 | Obuka Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović učestvovao je u Bukureštu na Konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije na vežbi Zapadnog vojnog okruga u Rusiji

03.09.2019 | Obuka Pripadnici Treće brigade kopnene vojske učestvuju na taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem Zapadnog vojnog okruga Oružanih snaga Ruske Federacije.
Obilazak obuke na...

Obilazak obuke na oklopnom vozilu lazar 3

25.07.2019 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića i komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića obišao je danas obuku pripadnika 41. pešadijskog bataljona Četvrte brigade kopnene vojske na borbenom oklopnom vozilu lazar 3, koja se realizuje u rejonu baze „Jug“ kod Bujanovca.