OBVT LAZAR 3

Zamenik načelnika...

Zamenik načelnika Generalštaba s delegacijom muzičke službe

08.01.2019 | Kultura i tradicija U susret 10. januaru – Danu muzičke službe zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković primio je danas, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, delegaciju ove službe Vojske Srbije.
Nastavljamo sa...

Nastavljamo sa modernizacijom i opremanjem RV i PVO

24.12.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana RV i PVO uručene su medalje za izuzetne zasluge i postignute rezultate u oblasti odbrane i bezbednosti Srbije i medalje za revnosnu službu pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Svečanost povodom...

Svečanost povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane

24.12.2018 | Kultura i tradicija Svečana akademija povodom Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane održana je večeras u Domu vazduhoplovstva u Zemunu.
Obeležen Dan Ratnog...

Obeležen Dan Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane

24.12.2018 | Kultura i tradicija Dan Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane – 24. decembar, obeležen je danas na aerodromu „Batajnica“.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba sa delegacijom vida RV i PVO

21.12.2018 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović primio je danas delegaciju Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra – Dana ovog vida Vojske Srbije.
Obeleženo trideset...

Obeleženo trideset godina od stradanja posade aviona AN-12 u Jermeniji

12.12.2018 | Kultura i tradicija Verskim obredom i polaganjem cveća na spomenik u Zemunskom parku pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i PVO danas su obeležili tridesetogodišnjicu stradanja posade transportnog aviona koji se 12. decembra 1988. godine srušio u Jermeniji.
Položeni venci...

Položeni venci povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Odavanjem vojnih počasti i polaganjem venaca na više lokacija, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije obeležavaju 4. decembar – Dan vojnih veterana.
Prijem ministra...

Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana vojnih veterana - 4. decembra, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović priredili su prijem za predstavnike vojnih veterana u Doma Garde.
Svečana akademija...

Svečana akademija povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba general-potpukovnik Milan Mojsilović prisustvovali su večeras Svečanoj akademiji povodom Dana vojnih veterana - 4. decembra, u Kongresnoj sali Doma Garde.
Obeležen dan 204....

Obeležen dan 204. vazduhoplovne brigade

30.11.2018 | Kultura i tradicija Dan 204. vazduhoplovne brigade i dvanaesta godina od formiranja te jedinice svečano su obeleženi na aerodromu „Batajnica“ u prisutvu komandanta Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-majora Duška Žarkovića.