VOJSKA SRBIJE

U poseti srpskim...

U poseti srpskim mirovnjacima na jugu Libana

19.07.2018 | Multinacionalne operacije Poseta ministra odbrane Aleksandra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Drugi dan posete...

Drugi dan posete ministra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

18.07.2018 | Multinacionalne operacije Drugi dan posete ministra Aleksandra Vulina pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Ministar Aleksandar...

Ministar Aleksandar Vulin u poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

17.07.2018 | Multinacionalne operacije Ministar Aleksandar Vulin u dvodnevnoj poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Nove smene...

Nove smene pripadnika VS u operacijama Evropske unije

12.07.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji će od ovog meseca biti angažovani u operacijama Evropske unije u Somaliji i Maliju.
Novi medicinski tim...

Novi medicinski tim Vojske Srbije u misiji EU u CAR

13.06.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je medicinski tim koji će biti upućen u misiju EU u Centralnoafričkoj Republici.
Smena srpskog...

Smena srpskog kontingenta u Libanu

08.06.2018 | Multinacionalne operacije Na niški aerodrom „Konstantin Veliki“ juče su sleteli pripadnici kontigenta Vojske Srbije koji su u prethodnih šest meseci bili angažovani u sastavu Privremenih snaga Ujedinjenih nacija u Libanu (UNIFIL).
Završen kurs za...

Završen kurs za štabne oficire Ujedinjenih nacija

08.06.2018 | Multinacionalne operacije U Centru za mirovne operacije u Beogradu danas je završen Kurs za štabne oficire Ujedinjenih nacija (UN Staff Officers Course – UNSOC 2018), koji su pohađali oficiri Vojske Srbije, MUP-a i oružanih snaga BiH i Belorusije.
Nove smene u...

Nove smene u mirovnim operacijama u Somaliji i na Kipru

31.05.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima naše vojske koji u junu odlaze na dužnosti u mirovnim operacijama na Kipru i u Somaliji.
Ispraćaj...

Ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju u Libanu

28.05.2018 | Multinacionalne operacije Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, prisustvovao je danas, u kasarni „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, svečanom ispraćaju pešadijske čete i voda za zaštitu snaga iz Četvrte brigade kopnene vojske u mirovnu operaciju u Libanu.
General Diković s...

General Diković s vojnim medicinarima koji odlaze u misije EU

19.04.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu sa pripadnicima VS koji će biti angažovani u misijama EU u Somaliji i CAR.