VEK POBEDNIKA 1918-2018

Deda Mraz i Dobre...

Deda Mraz i Dobre Vile tradicionalno na aerodromu Batajnica

27.12.2018 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije organizovali su danas na aerodromu Batajnica već tradicionalnu akciju „Sletanje Deda Mraza i Dobre Vile“ za mališane iz škola za decu sa smetnjama u razvoju.
Otvoren Regionalni...

Otvoren Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje

29.10.2018 | Civilno-vojna saradnja Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje, u organizaciji Odeljenja za civilno-vojnu saradnju Generalštaba Vojske Srbije, svečano je otvoren danas u kasarni „Banjica 2” u Beogradu.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju

25.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Na ovogodišnjoj 25. manifestaciji Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju, po treći put učestvovali su pripadnici Rečne flotile, uz njih po prvi put učešće su uzeli i pripadnici Prve brigade i Specijalne brigade.
Brojnija vojska —...

Brojnija vojska — sigurnija Srbija

07.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Vojske Srbije iz zaječarskog garnizona koji pomažu domaćinstvima u Žagubici, gde su prethodnih dana poplave nanele veliku štetu.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije pomažu u Žagubici

06.08.2018 | Civilno-vojna saradnja Tridesetak pripadnika Vojske Srbije od juče pomaže domaćinstvima u Žagubici kojima su prethodnih dana poplave nanele veliku štetu.
Lido i ove godine...

Lido i ove godine bliži građanima

27.07.2018 | Civilno-vojna saradnja Kao i prethodnih, i ove godine su pontoniri Prvog pontonirskog bataljona Rečne flotile iz garnizona Šabac postavili pontonski most koji premošćavanjem dunavskog rukavca spaja obalu Zemuna s Velikim ratnim ostrvom, odnosno omiljenim izletištem i dunavskom plažom Lido.
Vojska Srbije sanira...

Vojska Srbije sanira posledice poplava u Ivanjici i Ljigu

25.07.2018 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i PVO su već sedam dana angažovani na otklanjanju posledica poplava u opštinama Ivanjica i Ljig.
Pomoć u borbi s...

Pomoć u borbi s poplavama u niškom Novom Selu

29.03.2018 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 21. bataljona veze Kopnene vojske su ovih dana pružali pomoć meštanima Novog Sela na otklanjanju posledica poplava izazvanih izlivanjem podzemnih voda.
Potpisan sporazum o...

Potpisan sporazum o saradnji Vojnogeografskog instituta i Matice srpske

28.03.2018 | Civilno-vojna saradnja Direktor Vojnogeografskog instituta pukovnik dr Zoran Srdić i predsednik Matice srpske prof. dr Dragan Stanić potpisali su danas u Novom Sadu Sporazum o naučno-tehničkoj saradnji Vojnogeografskog instituta i Matice srpske.
Radionica...

Radionica „Jedinica za civilno-vojnu saradnju“

27.03.2018 | Civilno-vojna saradnja U kasarni „General Pavle Jurišić Šturm“ u Požarevcu danas je počela dvodnevna stručna radionica o angažovanju Tima civilno-vojne saradnje u okviru borbene grupe Evropske unije „Helbrok“.