Обилазак јединице Централне логистичке базе

Четвртак, 11.8.2022 | Активности НГШ
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас једну од јединица Централне логистичке базе у околини Краљева у којој се чувају убојна средства за потребе јединица Војске Србије.

Генерал Мојсиловић је том приликом сагледао капацитете за складиштење убојних и минско-експлозивних средстава, организацију живота и рада, услове у којима припадници ове јединице реализују задатке и њихову оспособљеност за дужности које обављају.

По завршетку обиласка, начелник Генералштаба је изразио задовољство због оствареног видљивог напретка у јединици, као и напорима које Централна логистичка база предузима на побољшању услова за чување и одржавање трупних и вантрупних резерви.

Начелник Генералштаба је истакао да ће Војска Србије наставити са унапређењем безбедности и услова за живот и рад у складиштима Централне логистичке базе и одао признање припадницима јединице на професионалном односу и посвећености у извршавању наменских задатака, који су од великог значаја за функционисање Војске Србије.

Повезане вести