Обилазак дела снага за контролу и заштиту ваздушног простора

Субота, 31.12.2022 | Из јединица
Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су вечерас припаднике 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства који се налазе у саставу стално задејствованих снага за контролу и заштиту ваздушног простора Републике Србије.

Министар Вучевић је након обиласка изјавио да Војска Србије и данас, као и свих претходних дана у току 2022. године, обавља своје активности да би грађани Србије могли мирно да дочекају нову годину, да прославе новогодишњу ноћ и уживају са својим породицама и пријатељима.

Истичући да јединице Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране чувају небо над Србијом са најмодернијим и најмоћнијим протививаздухопловним системима, министар одбране је изјавио да се и вечерас, обилазећи јединице са начелником Генералштаба генералом Миланом Мојсиловићем и командантом РВ и ПВО генерал-потпуковником Душком Жарковићем, уверио да је Војска Србије обучена, опремљена, способна, храбра и одлучна да штити небо над Србијом.

Повезане вести