Страни војни представници у Крушевцу

Среда, 9.4.2014 | Актуелности

Страни војни представници акредитовани у Републици Србији боравили су данас у посети Центру за усавршавање кадрова АБХО и 246. батаљону АБХО у Крушевцу. Командант Центра за усавршавање кадрова АБХО потпуковник др Иван Лазаревић представио је делокруг рада Центра и 246. батаљона АБХО и упознао госте са могућностима, активностима и будућим плановима Регионалног и Партнерског центра за образовање и обуку.

Страни војни представници акредитовани у Републици Србији боравили су данас у посети Центру за усавршавање кадрова АБХО и 246. батаљону АБХО у Крушевцу. 

Командант Центра за усавршавање кадрова АБХО потпуковник др Иван Лазаревић представио је делокруг рада Центра и 246. батаљона АБХО и упознао госте са могућностима, активностима и будућим плановима Регионалног и Партнерског центра за образовање и обуку.

Гости су имали прилику да виде инфраструктурне капацитете, капацитете за обуку, наоружање и војну опрему АБХ службе, радиолошко–хемијску лабораторију као и  приказ припремљености декларисаног вода АБХО за учешће у мултинационалним операцијама.

У оквиру посете страни војни представници обишли су знаменитости града Крушевца, археолошки парк и цркву Лазарицу.

 

Повезане вести