Честитке начелника Генералштаба поводом Дана службе ВОЈ и 126. бригаде ВОЈИН

Петак, 16.6.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке поводом предстојећих војних празника Дана службе ВОЈ и Дана 126. бригаде ВОЈИН.

Честитка поводом Дана службе ваздушног осматрања и јављања

Припадницима службе ваздушног осматрања и јављања упућујем срдачне честитке  поводом 18. јуна – Дана службе.

Настављајући традицију дугу преко једног века, посвећеношћу, доследношћу и професионализмом у извршавању задатака и обавеза доприносите успешном функционисању система ваздушног осматрања и јављања и дајете немерљив допринос у заштити неба наше отаџбине.

Искуства претходних генерација доказаних у пракси, а која примењујете спајајући их са савременим достигнућима прави су показатељ вашег знања и нивоа професионалности.

Уверен сам да ћете и убудуће квалитетно извршавати задатке који су вам поверени, дајући пун допринос унапређењу рада како ваше службе, тако и Војске Србије у целини.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.


Честитка припадницима 126. бригаде ваздушног осматрања, јављања и навођења

Припадницима 126. бригаде ваздушног осматрања, јављања и навођења честитам 18. јун – Дан бригаде.

Извршавајући постављене задатке професионално и квалитетно, будним оком непрестано пратећи ситуацију у ваздушном простору Републике Србије, доказујете значај и важност постојања ваше јединице и службе ваздушног осматрања и јављања.

Традиција претходника, дуга више од једног века, који су часно и одговорно извршавали задатке, нека вам буде звезда водиља у даљем раду и постизању још бољих резултата у изградњи оперативних способности како ваше јединице, тако и Војске Србије у целини.

Уз честитке за празник, желим вам успех у даљем раду. 

Повезане вести