Колегијум начелника Генералштаба у Краљеву

Уторак, 10.1.2017 | Актуелности

Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић руководио је данас, у касарни „Рибница“ у Краљеву, седницом проширеног Колегијума начелника Генералштаба и обишао Батаљон за обуку саобраћајне службе.

Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић руководио је данас, у касарни „Рибница“ у Краљеву, седницом проширеног Колегијума начелника Генералштаба, на којој је разматрано стање у мултинационалним операцијама у којима учествују припадници Војске Србије, актуелна безбедносна ситуација у земљи и региону и питања од значаја за оперативне и функционалне способности Војске Србије.
 
Током данашњег боравка у Краљеву чланови проширеног Колегијума начелника Генералштаба били су прилици да виде приказ наставних кабинета и тактичко-технички збор средстава којима располажу припадници Батаљона за обуку саобраћајне службе Центра за обуку логистике.

Генерал Диковић је због примереног приказа и стања у овој јединици одао признање свим припадницима батаљона посебно похваливши команданта батаљона потпуковника Горана Добрића и команданта Центра за обуку логистике пуковника Драгана Љубића. 

Повезане вести