Генерал Диковић посетио привредно друштво „Слобода“ АД Чачак

Уторак, 28.8.2018 | Актуелности

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић посетио је данас, са члановима свог проширеног Колегијума, привредно друштво „Слобода“ АД Чачак.

Генерални директор Слободе Зоран Стефановић представио је генералу Диковићу и његовим сарадницима производне капацитете, пословне резултате и планове тог привредног друштва, након чега су обишли објекте овог предузећа за комплетирање муниције средњег и великог калибра, израду чаура, за механичку обраду резањем и израду прототипова, као и линије за лакирање и завршну хемијску заштиту чаура.

За дугогодишњу успешну сарадњу и допринос унапређењу оперативних способности Војске Србије, начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић уручио је захвалницу генералном директору Слободе Зорану Стефановићу.

У управној згради предузећа „Слобода“ АД Чачак данас је одржана и седница проширеног Колегијума начелника Генералштаба, на којој су, између осталог, разматрани безбедносна ситуација у земљи и региону, спремност и способност снага Војске Србије и друга питања од значаја за оперативне и функционалне способности Војске Србије.

Повезане вести