Начелник Генералштаба обишао дежурне јединице Војске Србије

Недеља, 16.4.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић обишао је данас Оперативни центар система одбране и део јединица Војске Србије чији припадници ускршње празнике проводе дежурајући у систему ПВО.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас Оперативни центар система одбране и део јединица Војске Србије чији припадници ускршње празнике проводе дежурајући у систему противваздухопловне одбране.

Након обиласка дежурних снага за противваздухопловну одбрану у касарни „Народни херој Милан Тепић“ у Јакову, обишао је и дежурну јединицу ловачке авијације на аеродрому „Батајница“. Реч је о јединицама 250. рбр за ПВД и 204. ваздухопловне бригаде из састава стално задејствованих снага за контролу и заштиту суверенитета ваздушног простора Републике Србије.

Током обиласка Оперативног центра система одбране генерал Диковић је, честитајући празник, истакао да је поносан на припаднике Војске, што и данас брину о безбедности Србије радећи свој посао посвећено, марљиво и професионално.

Повезане вести