Састанак...

Састанак начелника Генералштаба с командантом Кфора

23.08.2018 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић сусрео се данас на нишком војном аеродрому са командантом Кфора генерал-мајором Салватореом Куочијем.
Сусрет...

Сусрет начелника Генералштаба и команданта Кфора

18.01.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић се састао данас у касарни „Бањица 2“ у Београду са командантом Кфора генерал-мајором Салватореом Куочијем.
Састанак...

Састанак начелника Генералштаба с командантом КФОР-а

30.08.2016 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић састао се данас у Нишу са командантом Кфора генерал-мајором Гуљелмом Луиђијем Миљетом.
Састанак...

Састанак начелника Генералштаба Војске Србије и команданта Кфора

13.06.2014 | Актуелности Састанак начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића и команданта Кфора генерал-мајора Салватореa Фарине одржан је данас у бази „Југ“ код Бујановца. Двојица генерала разговарала су о досадашњој и будућој сарадњи Војске Србије и Кфора у складу са Војнотехничким споразумом.
Сусрет...

Сусрет начелника Генералштаба и команданта Кфора

10.04.2014 | Актуелности Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић састао се данас на војном делу нишког аеродрома с командантом Кфора генерал-мајором Салватореом Фарином. Генерали Диковић и Фарина разговарали су о актуелној ситуацији на Косову и Метохији и у Копненој зони безбедности, као и о даљој сарадњи Војске Србије и Кфора.
Састанак...

Састанак начелника Генералштаба и команданта Кфора

29.01.2014 | Актуелности Састанак на високом нивоу Заједничке комисије за спровођење Војнотехничког споразума одржан је данас у „Филмском граду“, бази Кфора у Приштини. На овом састанку, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић и командант Кфора генерал-мајор Салваторе Фарина разговарали су о актуелном стању безбедности на Косову и Метохији и у Копненој зони безбедности, као и о даљој сарадњи Војске Србије и Кфора.
Интервју...

Интервју генерала Поноша за Кажипрст

02.12.2008 | Интервјуи Генерал-потпуковник Здравко Понош рекао је у емисији Б92 Кажипрст да је важно и то што је иницијатива Србије о ревизији Кумановског споразума регистрована у структурама НАТО иако, како каже, није оптимиста по питању њеног разматрања на састанку шефова дипломатија Алијансе, који данас почиње у Бриселу
Интервју...

Интервју заменика команданта Здружене оперативне команде за Политику

02.12.2008 | Интервјуи Улазак сваког хеликоптера у Копнену зону безбедности мора бити уз сагласност команданта КФОР-а, чак и кад тим хеликоптером лети Председник Србије. Наиме, командант КФОР-а је по Кумановском споразуму надлежан за летове у ваздушној зони безбедности која се данас поклапа са копненом – пет километара од административне линије Косова и Метохије у правцу централне Србије.
Експертски...

Експертски разговори о ревизији Кумановског споразума

28.11.2008 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал-потпуковник Здравко Понош, изјавио је да се данас са званичницима НАТО-а и Кфора, на састанку у Напуљу посвећеном безбедносној ситуацији на Косову, договорио о експертским разговорима о ревизији Кумановског споразума.