Obilazak jedinice Centralne logističke baze

Četvrtak, 11.8.2022 | Aktivnosti NGŠ
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas jednu od jedinica Centralne logističke baze u okolini Kraljeva u kojoj se čuvaju ubojna sredstva za potrebe jedinica Vojske Srbije.

General Mojsilović je tom prilikom sagledao kapacitete za skladištenje ubojnih i minsko-eksplozivnih sredstava, organizaciju života i rada, uslove u kojima pripadnici ove jedinice realizuju zadatke i njihovu osposobljenost za dužnosti koje obavljaju.

Po završetku obilaska, načelnik Generalštaba je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarenog vidljivog napretka u jedinici, kao i naporima koje Centralna logistička baza preduzima na poboljšanju uslova za čuvanje i održavanje trupnih i vantrupnih rezervi.

Načelnik Generalštaba je istakao da će Vojska Srbije nastaviti sa unapređenjem bezbednosti i uslova za život i rad u skladištima Centralne logističke baze i odao priznanje pripadnicima jedinice na profesionalnom odnosu i posvećenosti u izvršavanju namenskih zadataka, koji su od velikog značaja za funkcionisanje Vojske Srbije.

Povezane vesti