Kolegijum načelnika Generalštaba u Kraljevu

Utorak, 10.1.2017 | Aktuelnosti

Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković rukovodio je danas, u kasarni „Ribnica“ u Kraljevu, sednicom proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba i obišao Bataljon za obuku saobraćajne službe.

Načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković rukovodio je danas, u kasarni „Ribnica“ u Kraljevu, sednicom proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba, na kojoj je razmatrano stanje u multinacionalnim operacijama u kojima učestvuju pripadnici Vojske Srbije, aktuelna bezbednosna situacija u zemlji i regionu i pitanja od značaja za operativne i funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije.
 
Tokom današnjeg boravka u Kraljevu članovi proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba bili su prilici da vide prikaz nastavnih kabineta i taktičko-tehnički zbor sredstava kojima raspolažu pripadnici Bataljona za obuku saobraćajne službe Centra za obuku logistike.

General Diković je zbog primerenog prikaza i stanja u ovoj jedinici odao priznanje svim pripadnicima bataljona posebno pohvalivši komandanta bataljona potpukovnika Gorana Dobrića i komandanta Centra za obuku logistike pukovnika Dragana Ljubića. 

Povezane vesti