Obilazak skladišnih kapaciteta Centralne logističke baze

Sreda, 11.5.2022 | Aktivnosti NGŠ
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas jednu od jedinica Centralne logističke baze namenjenu za skladištenje ubojnih sredstava.

General Mojsilović se tom prilikom lično uverio u odličnu osposobljenost pripadnika jedinice za realizaciju namenskih zadataka i sagledao kapacitete za skladištenje ubojnih sredstava, koja se u ovoj jedinici čuvaju za potrebe Vojske Srbije.

O realizaciji planiranih zadataka, ključnim aktivnostima u jedinici i merama koje se preduzimaju za dalje unapređenje skladištenja naoružanja, vojne opreme i ubojnih sredstava načelniku Generalštaba je referisao komandant Centralne logističke baze brigadni general Saša Petrović.

Po završetku obilaska, načelnik Generalštaba je, ukazujući na značaj Baze za nesmetano funkcionisanje sistema odbrane i uspešnu realizaciju misija Vojske Srbije, odao priznanje pripadnicima ovog sastava za posvećenost u izvršavanju zadataka i ostvareni napredak koji je vidljiv u svim segmentima života i rada u jedinici.

Povezane vesti