Механичар из ЦЛоБ-а победник Такмичењa возача и ауто-механичара

Субота, 21.6.2014 | Цивилно-војна сарадња

Милорад Вујић, цивилно лице из састава Централнe логистичке базе, победник је овогодишњег Такмичења возача и ауто-механичара Београда у појединачном пласману ауто-механичара. Екипно, представници Војске Србије пласирали су се на пето место, а прва три припала су тимовима Саобраћајног предузећа „Ласта“ и Градског саобраћајног предузећа „Београд“.

Милорад Вујић, цивилно лице из састава Централнe логистичке базе, победник је овогодишњег Такмичења возача и ауто-механичара Београда у појединачном пласману ауто-механичара.

Екипно, представници Војске Србије пласирали су се на пето место, а прва три припала су тимовима Саобраћајног предузећа „Ласта“ и Градског саобраћајног предузећа „Београд“.

Возачи и механичари Војске Србије надметали су се у „Д“ категорији, а вештину у маневрисању аутобусом ове године први пут показала су два тима ван простора Србије – из Црне Горе и Словеније, чиме је ово такмичење добило међународни карактер. Такође, умеће управљања у „Д“ категорији први пут показале су и жене возачи, те је једна од екипа била потпуно женска.

Покровитељи овогодишњег такмичења су Град Београд и предузеће „Ласта“, док је организатор, као и сваке године, Удружење возача Београда.

Повезане вести