Услови коришћења

Добро дошли на веб-сајт www.vojska.rs, званичну презентацију Војске Србије. Војска Србије вам омогућава коришћење садржаја свог сајта под условима који се наводе у даљем тексту.

Сваким приступом било ком делу веб-сајта www.vojska.rs корисници аутоматски прихватају услове коришћења. Корисници су дужни да редовно читају услове коришћења, те се сматра да су континуираним коришћењем сајта Војске Србије у сваком тренутку упознати с актуелним условима коришћења, као и да су их разумели у целости.

Ауторска права


Садржај на сајту је доступан под условима Creative Commons Ауторство 3.0 Србија лиценце, уколико није друкчије назначено, и може да се користи под условом да се наведе извор информација — званични веб-сајт Војске Србије.

Искључење одговорности


Војска Србије стално ажурира информације на свом веб-сајту. Упркос томе, могуће је да су се неки подаци у међувремену променили. Стога Војска Србије не може преузети одговорност или гаранцију за актуелност, тачност и потпуност информација са овог веб-сајта, јер су оне само информативног карактера.

Војска Србије се не сматра одговорном за евентуалне последице које могу наступити на основу другачијег тумачења материјала на овом веб-сајту, односно веб-сајтовима на које се упућује помоћу хиперлинка. Успостављање веза са таквим веб-сајтовима врши се на сопствени ризик. Војска Србије објављује хиперлинкове у доброј намери и не сматра се одговорном за садржај веб-сајтова на које упућују ти хиперлинкови.

Искључена је било каква одговорност Војске Србије (укључујући и непажњу) за штете које настану позивањем на садржај сајта или његово коришћење (односно због немогућности позивања на сајт или његовог коришћења). Све информације доступне на овом сајту су искључиво информативног карактера.

Војска Србије може у сваком тренутку изменити и допунити услове коришћења.