Седница Савета за безбедност војних учесника у саобраћају

Среда, 7.4.2021 | Актуелности
У касарни „Топчидер“ у Београду одржана je седница Савета за безбедност војних учесника у саобраћају, којом је руководио заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић.

На скупу је разматрано стање безбедности у саобраћају у Републици Србији и Министарству одбране и Војсци Србије, усвојени су закључци и предложене мере за даље унапређење безбедности војних учесника у саобраћају и уручена традиционална признања за најбезбедније возаче у Министарству одбране и Војсци Србије.

У категорији подофицира, за најбезбеднијег возача је проглашен старији водник прве класе Владан Пантелић из 5. батаљона војне полиције, у категорији професионалних војника — десетар Драгутин Мајсторовић из 29. логистичког батаљона, док је најбезбеднији возач међу цивилним лицима Новак Луковић, такође из 29. логистичког батаљона.

Признања најбољим возачима у 2020. години уручио је заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић, који је и председник Савета за безбедност војних учесника у саобраћају.

Повезане вести