Добровољно...

Добровољно давање крви у Мешовитој артиљеријској бригади

10.07.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Мешовите артиљеријске бригаде и Војне болнице Ниш јуче су организовали акцију добровољног давања крви, у нишкој касарни „Мија Станимировић“. У акцију се укључило 80 старешина и војника највеће артиљеријске јединице Војске Србије, којом командује пуковник Звонко Стојковић, што је омогућило да се прикупи више од 40 литара крви.
Припадници...

Припадници Команде Централне логистичке базе добровољно дали крв

27.06.2014 | Актуелности У сарадњи са Војномедицинском академијом, Kоманда Централне логистичке базе организовала је данас акцију добровољног давања крви. Припадници ове највеће логистичке јединице наше Војске још једном су се одазвали у великом броју и добровољно дали драгоцену течност.
Традиционална...

Традиционална хумана акција Речне флотиле и Железница Србије

25.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Дванаести пут припадници Речне флотиле и радници Железница Србије, чланови хуманитарног друштва “Костадин Веселиновић-Коста”, у сарадњи са Институтом за трансфузиологију Војномедицинске академије, организовали су акцију добровољног давања крви, у новосадској касарни “Александар Берић”.
Признања...

Признања Ваздухопловном заводу „Мома Станојловић“ и 224. центру за електронска дејства

08.05.2014 | Цивилно-војна сарадња Поводом Светског дана Црвеног крста – 8. маја и Националног дана добровољних давалаца крви – 11. маја, 224. центру за електронска дејства и Ваздухопловном заводу „Мома Станојловић“ данас су уручена признања Црвеног крста Земун.
Тенкисти и...

Тенкисти и артиљерци Прве бригаде добровољно дали крв

30.04.2014 | Цивилно-војна сарадња Тенкисти 15. тенковског и 16. механизованог батаљона и артиљерци 13. дивизиона самоходних вишецевних лансера ракета из Сремске Митровице данас су добровољно дали крв. Као и много пута до сада, позиву на хуманитарну акцију одазвао се велики број присутних припадника Прве бригаде Копнене војске.
Добровољно...

Добровољно давање крви у Мешовитој артиљеријској бригади

09.04.2014 | Цивилно-војна сарадња У касарни ''Мија Станимировић'' у Нишу данас је, у сарадњи са Војном болницом Ниш, организовано добровољно давање крви припадника мешовите артиљеријске бригаде. Своју хуманост и жељу да помогну онима којима је у овом тренутку помоћ најпотребнија показало је 80 старешина и војника ове артиљеријске јединице, којом командује пуковник Звонко Стојковић.
Хумана...

Хумана акција Трећег центра за обуку

31.03.2014 | Цивилно-војна сарадња Трећи центар за обуку организовао је данас, у сарадњи с Основном школом „Коста Стеманковић“ из Лесковца, акцију добровољног давања крви под називом „Крв живот значи“. У школским просторијама крв су дали припадници Центра, војници на добровољном служењу војног рока са оружјем и запослени у школи.
Акција...

Акција добровољног давања крви у Бригади везе

12.03.2014 | Цивилно-војна сарадња У сарадњи с Институтом за трансфузиологију Војномедицинске академије и Војном болницом Ниш, Бригада везе организовала је данас добровољно давање крви. У акцији су учествовала 72 припадника Бригаде.
Припадници...

Припадници 224. центра у акцији „Дарујте срцем“

26.02.2014 | Цивилно-војна сарадња У оквиру акције „Дарујте срцем“, припадници 224. центра за електронска дејства данас су у касарни „Радован Медић“ добровољно дали крв. У питању је пројекат цивилно-војне сарадње општине Земун и јединица Војске Србије на територији те градске општине, у оквиру којег припадници ВС и локалне самоуправе дају крв за потребе Клиничко-болничког центра „Земун“.