Анализа...

Анализа стања, оперативних и функционалних способности Копнене војске

11.02.2019 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић, присуствовали су данас анализи стања, оперативних и функционалних способности Копнене војске за 2018. годину, којом је руководио командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић.
Обележен...

Обележен Дан правне службе

10.05.2018 | Култура и традиција У Дому Војске Србије у Нишу обележен је Дан правне службе, која свој празник слави у спомен на 10. мај 1864. године, када је у Србији донет Војни судски законик.
Војна...

Војна свечаност поводом Дана Војске Србије

20.04.2018 | Актуелности Поводом 23. априла – Дана Војске Србије, данас су у Генералштабу Војске Србије, командама оперативног нивоа и Гарде уприличене војне свечаности.
Уручена...

Уручена одликовања предсеника Републике

16.11.2017 | Актуелности Церемонија свечаног уручења одликовања које је председник Републике Србије доделио припадницима Министарства одбране и Војске Србије, поводом Дана Копнене војске и Дана пешадије одржана је данас у Дому Војске Србије у Нишу.
У Нишу...

У Нишу обележен Дан копнене војске и Дан пешадије

16.11.2016 | Култура и традиција У оквиру прославе Дана вида копнене војске и Дана рода пешадије, вечерас је у Дому Војске Србије у Нишу одржана је свечана академија.