Видео-вести

Здружена вежба
Видео-галерија: 8
Среда, 7.10.2009 
Здружена вежба Војске Србије
Видео-галерија: 3
Четвртак, 1.10.2009 
Свечана заклетва војника септембарске класе
Видео-галерија: 2
Субота, 26.9.2009 
Промоција нових официра Војске Србије
Видео-галерија: 5
Субота, 19.9.2009 
Свечана промоција нових официра Војске Србије
Видео-галерија: 1
Понедељак, 14.9.2009 
Aеромитинг БАТАЈНИЦА 2009
Видео-галерија: 2
Недеља, 13.9.2009