Генерал Мојсиловић наставио обилазак управа Генералштаба

Четвртак, 20.9.2018 | Активности НГШ

У наставку обиласка организационих јединица Генералштаба, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас управе за обавештајно-извиђачке послове, логистику, обуку и доктрину, као и Управу војне полиције.

У наставку обиласка организационих јединица Генералштаба, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас управе за обавештајно-извиђачке послове (Ј-2), логистику (Ј-4), обуку и доктрину (Ј-7) размештене у касарни „Топчидер“ у Београду, као и Управу војне полиције.

Генерал Мојсиловић је у разговору са руководиоцима управа и одељења ових састава Генералштаба стекао увид у тренутно стање по питањима из њихових функционалних надлежности.

О стању у организацијским јединицама Генералштаба којима руководе, тежишним задацима и плановима за наредни период, начелнику Генералштаба су реферисали начелници Управе за обавештајно-извиђачке послове (Ј-2) генерал-мајор Илија Тодоров, Управе за логистику (Ј-4) и Управе војне полиције бригадни генерали Жељко Нинковић и Рајко Миловановић, као и пуковник Бошко Зорић из Управе за обуку и доктрину (Ј-7).

Повезане вести