Акција сређивања простора у Доњем Комрену

Уторак, 29.4.2014 | Цивилно-војна сарадња

Припадници Мешовите артиљеријске бригаде и активисти нишке градске општине Црвени Kрст и ЈКП „Медијана“ заједнички су данас уређивали простор око гробља у насељу Доњи Комрен. Радове су обишли командант Мешовите артиљеријске бригаде пуковник Звонко Стојковић и председник општине Црвени крст Дарко Булатовић.

Припадници Мешовите артиљеријске бригаде и активисти нишке градске општине Црвени Kрст и ЈКП „Медијана“ заједнички су данас уређивали простор око гробља  у насељу Доњи Комрен.

Радове су обишли командант Мешовите артиљеријске бригаде пуковник Звонко Стојковић и председник општине Црвени крст Дарко Булатовић.

– Поред превентивних мера у случају природних непогода, чије последице могу озбиљно да угрозе живот становништва, далекосежни циљ оваквих акција је уређење и очување животне средине. Време у коме живимо, нажалост, подразумева постојање локација које се налазе у веома запуштеном стању, а до нас је да уложимо труд да их буде што мање. С друге стране, очекујемо да ће оваква акција деловати подстицајно и на остале грађане и развијање њихове свести када је у питању чување животне средине – рекао је пуковник Стојковић.

У данашњој акцији је учествовало двадесет пет припадника Мешовите артиљеријске бригаде.

Повезане вести