Обилазак јединица Војске Србије у Копненој зони безбедности

Субота, 7.1.2023 | Из јединица
Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су на данашњи празник - Божић припаднике Војске Србије у бази „Добросин“ у Копненој зони безбедности.
 
Министар Вучевић и генерал Мојсиловић током данашње посете уверили су се да припадници Војске Србије из састава Четврте бригаде копнене војске професионално и одговорно реализују задатке на обезбеђењу административне линије и контроли Копнене зоне безбедности.
 
Уз честитке за најрадоснији хришћански празник, министар Вучевић је официрима, подофицирима и војницима захвалио што и на велики празник, далеко од својих породица, чувају мир и безбедност наше земље и изразио задовољство што заједно са начелником Генералштаба генералом Миланом Мојсиловићем и командантима проводи први дан Божића у бази „Добросин“. 
 
— Уверили смо се да јединице Војске Србије, конкретно Четврта бригада копнене војске и данас на велики празник, када већина грађана проводи време у својим топлим домовима, обавља своје задатке, врши своје дужности чувајући отаџбину Србију, чувајући безбедност и сигурност свих грађана Србије — истакао је министар Вучевић, додајући да је поносан и захвалан на свим извршеним задацима у претходној години, али и на оним задацима који их тек очекују.
 
— За Војску Србије нема празника, нема слободног дана, нема одмора, већ сваки дан део јединица је увек на задацима у циљу заштите суверенитета Републике Србије и чувањa безбедности свих њених грађана — нагласио је министар Вучевић.

Повезане вести