Први Меморијални турнир у футсалу „Владан и Срђан“

Петак, 6.10.2017 | Актуелности

У Нишу је јуче одржан први Меморијални турнир у футсалу „Владан и Срђан“, у знак сећања на двојицу припадника Трећег батаљона војне полиције који су трагично страдали у саобраћајној несрећи на ауто-путу Београд–Ниш.

У Спортском центру „Шивара“ у Нишу јуче је одржан први Меморијални турнир у футсалу „Владан и Срђан“, у знак сећања на двојицу припадника Трећег батаљона војне полиције, капетана Владана Јовановића и млађег водника Срђана Стевановића, који су трагично настрадали 6. септембра ове године, у саобраћајној несрећи на ауто-путу Београд–Ниш.

Учесници турнира биле су екипе Четврте бригаде копнене војске и Трећег батаљона војне полиције, у којима су радили настрадали припадници Војске Србије, као и екипе Бучић из Мерошине и Сењак из Пирота, у којима су играли фудбал.

У част двојице колега, окупили су се припадници Копнене војске из гарнизона Ниш и Врање, породице настрадалих и представници спортских организација чији су били чланови.

Турнир је отворио командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, који је истакао да ћемо на оваквим и сличним манифестацијама, од данашњег дана па док постојимо чувати успомену на наше другове Владана и Срђана.

Победник првог меморијалног турнира, после извођења пенала, је екипа Бучић. Они су у финалу победили екипу Четврте бригаде копнене војске. У победничкој екипи играо је Срђанов син Кристијан Стевановић.

Повезане вести