Обилазак припадника Војске Србије у Копненој зони безбедности

Недеља, 7.1.2024 | Из јединица
Министар одбране Милош Вучевић, у пратњи заменика начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковника Желимира Глишовића, обишао је, на данашњи празник – Божић, припаднике Војске Србије у бази „Медевце“ у Копненој зони безбедности.

Том приликом, командир базе капетан Милан Смиљковић информисао је министра Вучевића о задацима у одсеку одговорности и о организацији живота и рада у овој бази.

У разговору са припадницима Војске Србије, министар одбране уверио се да задатке на обезбеђењу административне линије и контроли Копнене зоне безбедности извршавају одговорно и професионално, гарантујући сигурност свим грађанима Србије.

Честитајући најрадоснији хришћански празник припадницима Војске Србије, министар Вучевић рекао је да они, без обзира који је дан или датум, извршавају своје задатке, чувају територију Републике Србије и старају се о безбедности свих грађана наше земље.

Данашњем обиласку базе „Медевце“ присуствовали су и државни секретар у Министарству одбране Немања Старовић, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, начелник Оперативне управе (Ј-3) Генералштаба генерал-мајор Тиосав Јанковић, шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић и командант Треће бригаде копнене војске пуковник Драган Антић.

Повезане вести