Обилазак Техничког ремонтног завода „Чачак“

Понедељак, 1.11.2021 | Из јединица
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас са сарадницима Технички ремонтни завод „Чачак“. 

Генерал Мојсиловић је том приликом сагледао организацију рада, капацитете за ремонт и оправку возила гусеничара, као и достигнути степен инвестиционих радова на проширењу капацитета  ове војне установе у саставу Копнене војске.

Током обиласка, начелнику Генералштаба је реферисано о стању и функционалним способностима ове установе и мерама које се предузимају за даље унапређење капацитета за генерални ремонт, ревизију, модификацију и парцијалну оправку средстава борбене технике.
 
Истичући значај Техничког ремонтног завода „Чачак“ за успешну реализацију задатака Војске Србије, генерал Мојсиловић је одао признање припадницима установе за унапређење технолошког процеса и капацитета за одржавање и снажан допринос модернизацији наоружања и војне опреме Војске Србије.

Обиласку су присуствовали помоћник министра одбране за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић и начелник Управе за логистику (Ј-4) Генералштаба Војске Србије бригадни генерал Срђан Петковић.

Повезане вести