Начелник Генералштаба обишао јединице у Пожаревцу и Панчеву

Понедељак, 28.4.2014 | Актуелности

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас са сарадницима јединице Војске Србије у гарнизонима Пожаревац и Панчево. У касарнама „Генерал Павле Јуришић Штурм“ у Пожаревцу и „Народни херој Стевица Јовановић“ у Панчеву генерал Диковић сагледао је услове живота и рада, инфраструктуру за обуку и стање по кључним елементима оперативних и функционалних способности.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас са сарадницима јединице Војске Србије у гарнизонима Пожаревац и Панчево.

У касарнама „Генерал Павле Јуришић Штурм“ у Пожаревцу и „Народни херој Стевица Јовановић“ у Панчеву генерал Диковић сагледао је услове живота и рада, инфраструктуру за обуку и стање по кључним елементима оперативних и функционалних способности.

Након обиласка јединица, начелник Генералштаба информисао је припаднике Војске из гарнизона Пожаревац и Панчево о актуелном стању у Војсци Србије и плановима за ову и следећу годину.

О кључним питањима у областима за које су одговорни, припаднике Војске информисали су начелници управа Генералштаба – за људске ресурсе генерал-мајор Слађан Ђорђевић, за оперативне послове генерал-мајор Војин Ч. Јондић, за логистику бригадни генерал Жељко Нинковић, војне полиције бригадни генерал Дејан Јанковић, као и начелник Одељења за финансије пуковник Милош Милетић и главни подофицир Војске Србије заставник прве класе Милојко Милосављевић.

Информисању у гарнизону Панчево присуствовали су команданти оперативних састава ВС – Копнене војске генерал-потпуковник Александар Живковић, Ваздухопловства и ПВО генерал-мајор Ранко Живак и Команде за обуку генерал-мајор Ђокица Петровић.

Повезане вести