Реферисање о стању у Војсци Србије и мировним операцијама

Субота, 1.1.2022 | Активности НГШ
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић провео је прво јутро нове, 2022. године, у Оперативном центру система одбране, где се уверио да Војска Србије и у време новогодишњих празника у потпуности извршава све планиране задатке.

Руководеће старешине Оперативног центра и дежурни тим реферисали су генералу Мојсиловићу о стању у систему одбране и организацији оперативног дежурства, док су путем видео-линка извештаје поднели непосредно потчињени оперативни састави и јединице, као и старешине контингената Војске Србије ангажованих у осам мировних операција Уједињених нација и Европске уније.

Они су известили да је стање редовно, да се све активности реализују по плану и да су припадници Војске Србије који су ангажовани на задацима у земљи и у иностранству безбедни, мотивисани и посвећени реализацији додељених задатака. 

Генерал Мојсиловић је припадницима Војске Србије, који и у време празника извршавају задатке како у Републици Србији тако и у мировним операцијима широм света, пожелео срећне новогодишње празнике, уз жеље за добро здравље, успех у раду, личну и породичну срећу.

Повезане вести