Обилазак базе „Добросин“ у Копненој зони безбедности

Четвртак, 7.1.2021 | Из јединица
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић провео је Божић са припадницима Војске Србије ангажованим у бази „Добросин“ у Копненој зони безбедности.

Током обиласка, начелник Генералштаба је сагледао стање и организацију живота и рада у овој бази у близини Бујановца и присуствовао приказу оспособљености људства за реализацију задатака. 

Начелник Генералштаба се уверио да је стање у овом делу Републике Србије редовно и да припадници Четврте бригаде копнене војске, у чијој одговорности је база „Добросин“, професионално и одговорно реализују задатке на обезбеђу административне линије и контроли Копнене зоне безбедности.

Генерал Мојсиловић је припадницима Војске Србије који Божић славе по јулијанском календару честитао најрадоснији хришћански празник уз жеље за добро здравље, личну и породичну срећу и успешно извршавање поверених задатака.

Како традиција прослављања Божића налаже, уз речи „Христос се роди!“, генерал Мојсиловић се придружио припадницима Војске Србије у бази на божићном ручку.

Обиласку су присуствовали командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, начелник Оперативне управе (Ј-3) Генералштаба генерал-мајор Желимир Глишовић, начелник Управе за логистику (Ј-4) Генералштаба бригадни генерал Срђан Петковић и заменик начелника Кабинета начелника Генералштаба пуковник Небојша Цветковић.

Повезане вести