Пријем поводом новогодишњих и божићних празника

Четвртак, 21.12.2023 | Актуелности
Министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић приредили су вечерас, у Дому Гарде у Топчидеру, пријем поводом новогодишњих и божићних празника.

Пријему су присуствовали врховни командант Војске Србије и председник Републике Александар Вучић, српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић, председник Републике Српске Милорад Додик, председник Народне скупштине Владимир Орлић, министри у Влади, народни посланици, чланови колегијума министра одбране и начелника Генералштаба, представници локалне самоуправе, државних институција, верских заједница, дипломатског и војнодипломатског кора, ветерани, као и многобројни гости из јавног и културног живота.

Министар Вучевић је, сумирајући резултате у години за нама, истакао да је новогодишњи скуп увек прилика да захвали свима на подршци и помоћи коју су пружали Министарству одбране и Војсци Србије током ове године и да све позове да следеће године још преданије и посвећеније заједнички раде да Србија буде безбеднија и сигурнија држава.

На пријему је приказан филм о најзначајнијим резултатима Министарства одбране и Војске Србије, а програм је употпунио наступ Уметничког ансамбла „Станислав Бинички“.

Повезане вести