Начелник Генералштаба обишао Гарду и Управу за телекомуникације и информатику

Уторак, 2.10.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас Гарду Војске Србије и Управу за телекомуникације и информатику.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић обишао је данас Гарду Војске Србије и Управу за телекомуникације и информатику (Ј-6) Генералштаба у касарнама „Дедиње“ и „Бањица“.

Командант Гарде генерал-мајор Миломир Тодоровић је у касарни ,,Дедињеˮ генералу Мојсиловићу представио руководећи кадар у тој јединици Војске Србије са најдужом традицијом, њену мисију, намену, задатке и предстојеће промене.

У касарни „Бањица“ генералу Мојсиловићу је о стању у Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) и потчињеним саставима реферисао начелник управе пуковник Љубиша Ђоловић.

Начелник Генералштаба је најодговорније старешине Гарде и Управе за телекомуникације и информатику (Ј-6) информисао о предстојећим активностима које очекују Војску Србије, побољшањима материјалних услова и одлукама које ће омогућити ефикаснији рад у јединицама. Генерал Мојсиловић је посебно истакао неопходност бриге о кадровима у Војсци Србије и тражио да се посебна пажња посвети позитивним примерима и решењима.

– Тежиште ће и даље бити реализација обуке, рад у складу са законима и прописима и економично коришћење људских и материјалних ресурса, подвукао је генерал Мојсиловић.

Повезане вести