Предаја дужности начелника Одељења за финансије

Четвртак, 10.8.2017 | Актуелности

У присуству начелника Генералштаба генерала Љубише Диковића, чланова његовог Колегијума и припадника Одељења за финансије, данас је у Београду извршена предаја дужности начелника Одељења за финансије.

Досадашњи начелник Одељења за финансије Генералштаба Војске Србије пуковник Милош Милетић одлази у заслужену пензију, а до постављења новог начелника Одељења овим саставом ће руководити потпуковник Степан Вуковић.

Говорећи о досадашњем начелнику Одељења за финансије и његовој плодној војничкој каријери, генерал Диковић је истакао да се ради о врхунском официру и одличном сараднику који је током целе каријере био стабилан, поуздан и посвећен професији и који је, обављајући одговорне дужности у јединицама од Тетова до Београда, оставио значајан траг у Војсци, а пре свега у развоју финансијске службе.

– Пуковник Милетић је искусан и стручан официр, који је знао да руководи и усмерава рад својих потчињених и од кога смо сви имали прилику да доста научимо о функционисању финансијског обезбеђења. Може бити поносан на себе, своју породицу и своју каријеру – додао је начелник Генералштаба.

Пуковник Милетић се захвалио начелнику Генералштаба, његовом Колегијуму и колегама из Одељења за финансије на коректној сарадњи и људском односу. Подсећајући на своју војничку каријеру током које је службовао у шест гарнизона, он је истакао да у пензију одлази задовољан и поносан.

– Задовољан сам и што наследнику у Одељењу остављам системски уређен колектив који красе одлични међуљудски односи – додао је пуковник Милетић.

У знак признања за допринос развоју Војске Србије начелник Генералштаба уручио је пуковнику Милетићу Плакету Војске Србије

Повезане вести