Додела...

Додела војних споменица припадницима 37. моторизоване бригаде

05.06.2019 | Култура и традиција Поводом 20 година од одбране од НАТО агресије на СРЈ, данас су у Дому Војске Србије у Краљеву уручене војне споменице припадницима некадашње херојске 37. моторизоване бригаде.
Генерал...

Генерал Мојсиловић примио дужност начелника Генералштаба

18.09.2018 | Активности НГШ Свечаност поводом уручења указа председника Републике Србије и примопредаје дужности начелника Генералштаба Војске Србије одржана је данас у Великој ратној сали Старог Генералштаба у Београду, у присуству министра одбране Александра Вулина.
Генерал-потпуковник...

Генерал-потпуковник Милан Мојсиловић нови начелник Генералштаба Војске Србије

14.09.2018 | Актуелности Председник Републике Србије и врховни командат Војске Србије Александар Вучић и министар одбране Александар Вулин одржали су вечерас састанак с представницима војног врха у Великој сали Старог Генералштаба у Београду.
Дан...

Дан логистичких служби Вoјске Србије

14.09.2018 | Култура и традиција Поводом Дана интендантске службе, техничке и саобраћајне службе у Војнотехничком институту у касарни „Жарково“ данас је одржана централна свечаност.
Генерал...

Генерал Диковић честитао Дан техничке и саобраћајне службе

14.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је честитао празнике припадницима техничке и саобраћајне службе.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

13.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је честитао празнике припадницима рода артиљерије, интендантске службе, војне полиције и Мешовите артиљеријске бригаде.
Стручни...

Стручни скупови о планирању рада и обуци у Војсци Србије

12.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је данас, у београдским касарнама „Топчидер“ и „Бањица 2“, на стручним скуповима о планирању рада и планирању и извођењу обуке у Војсци Србије.
Пријем код...

Пријем код генерала Диковића поводом војних празника

12.09.2018 | Култура и традиција Поводом предстојећих војних празника, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић приредио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду пријем за делегације артиљерије, војне полиције, интендантске, техничке и саобраћајне службе.
Генерал...

Генерал Диковић с официрима који су завршили школовање у иностранству

12.09.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са официрима који су, ове године, завршили највиша војна усавршавањa у иностранству и официрима који се упућују на Генералштабно усавршавање у иностранство.
Примопредаја...

Примопредаја дужности у Управи за телекомуникације и информатику

10.09.2018 | Актуелности Начелник Одељења за телекомуникационо-информатичко обезбеђење пуковник Влатко Курај предао је данас дужност пуковнику Милету Витезовићу.