Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

Среда, 13.9.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је честитао празнике припадницима Мешовите артиљеријске бригаде, рода артиљерије, интендантске службе и војне полиције.

Честитка припадницима рода артиљерије


Припадницима рода артиљерије упућујем срдачне честитке поводом 14. септембра – Дана рода. 

Чувајући успомену на почетак пробоја Солунског фронта и генерације артиљераца који су себе уградили у историју, развој и афирмацију вашег рода, својом стручношћу, професионализмом и успешном реализацијом постављених задатака, значајно доприносите развијању оперативних способности и морала Војске Србије. 

Уверен сам да ћете и убудуће радити на стручном оспособљавању припадника рода и обуци ваших јединица и да ћете дугогодишње искуство применити у изналажењу нових модела рада, које намећу савремени војни изазови.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Честитка припадницима Мешовите артиљеријске бригаде


Поводом 14. септембра – Дана Мешовите артиљеријске бригаде, припадницима јединице упућујем срдачне честитке. 

Настављајући традицију од скоро једног века артиљераца са Солунског фронта, захваљујући стручности, одговорности, професионалности и високом нивоу морала припадника ваше бригаде, потврђујете да сте значајан сегмент како Копнене војске, тако и Војске Србије у целини. 

Уверен да ћете наставити са квалитетном реализацијом постављених задатака, честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду. 

Честитка припадницима интендантске службе


Припадницима интендантске службе упућујем срдачне честитке поводом 14. септембра – Дана службе. 

Настављајући традицију дугу преко 130 година од оснивања интендантске службе у српској војсци, квалитетном реализацијом задатака из области опште логистике и снабдевања, потврдили сте значај интендантске подршке у изградњи оперативне способности Војске Србије. 

Уверен сам да ћете својим радом, залагањем и применом дугогодишњег искуства, уз рационално коришћење ресурса, допринети унапређењу интендантске подршке и развијању морала Војске Србије.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Честитка припадницима војне полиције


Поводом 14. септембра – Дана војне полиције, припадницима војне полиције честитам празник.

Са традицијом више од 60 година од формирања војне полиције, упркос бројним искушењима у раду, потврдили сте да поседујете способности и капацитете за успешну реализацију задатака из ваше надлежности и значајно допринесите развијању оперативне способности и морала Војске Србије.

Сигуран сам да ће вам и у наредном периоду приоритет бити очување високог нивоа оспособљености, уз професионално реализовање постављених задатака.

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду. 

Повезане вести