Генерал Диковић обишао погоне Првог партизана

Уторак, 29.5.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић посетио је данас са члановима свог проширеног колегијума фабрику муниције „Први партизан“ из Ужица, где су му презентовани капацитети и пословни резултати предузећа.

Генерал Диковић је након краћег разговора са Добросавом Андрићем, генералним директором Првог партизана, обишао погоне фабрике у индустријској зони у Крчагову. Начелнику Генералштаба Војске Србије и његовим сарадницима су том приликом представљени нова опрема у реконструисаној хали алатнице, нова линија за производњу оловне жице и линија за производњу муниције 12.7 мм у реконструисаној хали Коруна.

За дугогодишњу успешну сарадњу и допринос унапређењу оперативних способности Војске Србије, начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић уручио је захвалницу генералном директору Првог партизана Добросаву Андрићу.

У управној згради предузећа Први партизан из Ужица данас је одржана и седница проширеног колегијума начелника Генералштаба, на којој су, између осталог, разматрани безбедносна ситуација у земљи и региону, спремност и способност снага ВС и друга питања од значаја за оперативне и функционалне способности Војске Србије.

Повезане вести