Генерал Диковић честитао Дан ЦМО и Команде за развој Банатске бригаде

Четвртак, 16.11.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима Центра за мировне операције и Команде за развој Банатске бригаде поводом празника ових јединица.

Честитка припадницима Центра за мировне операције

Припадницима Центра за мировне операције честитам 17. новембар – Дан Центра.

Дугом традицијом од преко шест деценија од слања Одреда ЈНА у састав јединица Уједињених нација на полуострво Синај, успешно настављате да одржите стручност и оспособљеност својих припадника и достојно представљате Војску Србије у земљи и свету.

Уверен да ћете и даље професионално и савесно реализовати постављене задатке у оквиру мултинационалних операција и унапредити квалитет обуке, честитам вам празник.

Честитка поводом Дана Команде за развој Банатске бригаде

Поводом 17. новембра – Дана Команде за развој Банатске бригаде, припадницима Команде за развој Банатске бригаде честитам празник.

Као правни следбеници јединице која је 1918. године ослободила Зрењанин, ове године улазите у стоту годишњицу чувања светлих традиција јединице.

Професионалним извршавањем постављених задатака и успешном реализацијом планираних садржаја обуке, допринели сте унапређењу оперативних способности и развијању морала Војске Србије.

Уз честитке за празник, желим вам успех у даљем раду.

Повезане вести