Начелник Генералштаба разговарао с официрима који су завршили Генералштабно усавршавање

Понедељак, 10.7.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са официрима који су након завршетка Генералштабног усавршавања распоређени на дужности у Генералштабу и јединицама Војске Србије.

Начелник Генералштаба је истакао да се од официра који су се оспособљавали за обављање највиших и најодговорнијих дужности у Министарству одбране и Војсци Србије очекује да својим знањем и радом допринесу унапређењу оперативних и функционалних способности састава у које су распоређени.

- Биће вам теже на новим дужностима, јер свака нова дужност у професионалној каријери носи више одговорности и захтева веће залагање. Војска Србије је од данас богатија за шеснаест официра са завршеним Генералштабним усавршавањем и од вас се очекује да усвојена знања успешно преносите на најближе сараднике и своје потчињене – рекао је генерал Диковић, посебно указујући на значај бриге о људима.

Начелник Генералштаба је официрима који завршили ГШУ говорио о актуелном стању у Војсци Србији и дао им савете и усмерења за рад на новим дужностима. 

Повезане вести