Честитке начелника Генералштаба поводом Дана обеваштајне службе и Дана ВОА

Петак, 3.3.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима обавештајне службе и Војнообавештајне агенције поводом 5. марта — Дана службе и Дана агенције.

Честитка припадницима обавештајне службе

Поводом 05. марта – Дана обавештајне службе, припадницима службе упућујем срдачне честитке. 

Успешном реализацијом веома одговорних и сложених задатака из делокруга ваше надлежности у протеклом периоду, усвајањем савремених технологија и система за прикупљање, обраду и коришћење обавештајних података, створили сте услове за непрекидно функционисање обавештајног обезбеђења и значајно допринели изградњи оперативне способности Војске Србије и безбедности система одбране.

Уверен сам да ћете даљим унапређењем рада на прикупљању и обради обавештајних података, показати неопходност и оправданост постојања обавештајне службе и допринети укупном јачању система безбедности Републике Србије у целини.

Уз честитке за празник, желим вам пуно успеха у даљем раду.


Честитка припадницима Војнообавештајне агенције


У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војнообавештајне агенције упућујем срдачне честитке поводом 05. марта – Дана агенције.

Као део јединственог безбедносно-обавештајног система Републике Србије, успешним обављањем обавештајних послова од изузетног значаја за одбрану и представљањем и заштитом интереса Министарства одбране и Републике Србије у иностранству, дајете немерљив допринос очувању безбедности система одбране. 

Уверен сам да ћете и у наредном периоду, као стручни и руководећи орган војнообавештајне службе Министарства одбране и саставни део система безбедности Републике Србије, наставити да остварујете запажене резултате у раду, у чему вам желим пуно успеха.

Повезане вести