Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

Четвртак, 16.11.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку поводом Дана Копнене војске, рода пешадије, као и Дана Централне логистичке базе и Центра за обуку КоВ.

Честитика припадницима Копнене војске

Припадницима Копнене војске упућујем срдачне честитке, поводом 16. новембра – Дана вида.

Својим професионалним односом према мисијама и задацима успешно обезбеђујете Копнену зону безбедности, контролишете административну линију и представљате фактор стабилности на простору југа Србије. На тај начин дајете пун допринос очувању мира у земљи и региону и развијању морала припадника Војске Србије. Учешћем у мултинационалним операцијама доприносите јачању угледа Републике Србије и њене војске у свету.

Уверен сам да ћете, настављајући традицију јунака славне Колубарске битке, у наредном периоду још боље и ефикасније извршавати све додељене задатке.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.

Честитка поводом Дана рода пешадије

Припадницима рода пешадије честитам 16. новембар – Дан рода.

Као припадници најстаријег рода војске, професионалним извршавањем постављених задатака у земљи и у оквиру мултинационалних операција, омогућили сте одржавање захтеваног нивоа оперативних способности и дали пун допринос развијању морала и јачању угледа Војске Србије у земљи и свету.

Верујем да ћете и у наредном периоду успешно представљати Војску Србије, дати допринос јачању њених оперативних способности и да ћете на том путу реализовати све задатке који вам буду поверени.

Уз честитке за празник желим вам успех у даљем раду и извршавању задатака.

Честитка припадницима Централне логистичке базе

Поводом 16. новембра – Дана Централне логистичке базе, припадницима базе упућујем срдачне честитке.

Као највећа логистичка јединица у Војсци Србије успешно сте потврдили своје место и улогу, реализовали бројне задатке у оквиру функције снабдевање и реализовали логистичку подршку јединица Војске Србије.

Честитам вам празник и желим да и убудуће професионалним односом према задацима дате пун допринос даљем унапређењу система логистичке подршке и развијању морала припадника Војске Србије.

Честитка припадницима Центра за обуку Копнене војске

Припадницима Центра за обуку копнене војске честитам 16. новембар – Дан Центра.

У претходном периоду успешно сте реализовали обуку и стручно оспособљавање професионалних припадника  за извршавање мисија и задатака Војске Србије.

Као достојни наследници славних предака данас у рестриктивним условима успешно стварате добро обученог и моралног војника који може одговорити потребама савременог ратовања.

Уверен да ћете и даље професионално и савесно реализовати постављене задатке и да ћете дати пун допринос унапређењу квалитета обуке, честитам вам празник.

Повезане вести