Обилазак јединица Војске Србије у Куршумлији и Прокупљу

Понедељак, 31.5.2021 | Из јединица
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас део јединица Војске Србије у гарнизону Прокупље и гарнизонском месту Куршумлија.

Током обиласка, генерал Мојсиловић је сагледао организацију живота и рада, стање, оперативне и функционалне способности јединица 3. бригаде Копнене војске и 224. центра за електронска дејства у касарнама „Топлички устанак“ и „Ратко Павловић Ћићко“.

Команданти батаљона и дивизиона размештених у овим касарнама известили су о стању у својим јединицама, степену реализације тежишних задатака и плановима за предстојећи период.

Начелник Генералштаба је овом приликом информисао припаднике јединица о актуелном стању у Војсци Србије, приоритетима развоја и плановима за даље унапређење оперативних способности и материјалног положаја припадника Војске Србије.

Изражавајући задовољство затеченим стањем, начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић одао је признање припадницима 3. бригаде Копнене војске и 224. центра за електронска дејства на оданости отаџбини и војном позиву и професионалном извршавању задатака од виталног значаја за Војску Србије и безбедност Републике Србије.

Повезане вести