Честитке...

Честитке поводом војних празника

11.11.2019 | Култура и традиција
Генерал...

Генерал Мојсиловић честитао празнике војним јединицама и установама

09.11.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитику припадницима јединица за електронска дејства, 224. центра за ЕД, Ваздухопловномедицинског института и Војномедицинског центра Нови Сад.
Генерал...

Генерал Цветковић с делегацијама јединица за електронска дејства и верске службе

08.11.2018 | Култура и традиција Заменик начелник Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић примио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду делегације јединица за електронска дејства и верске службе поводом њихових празника.
Одржано...

Одржано такмичење у аматерској радиогониометрији

30.10.2018 | Актуелности Традиционално такмичење у аматерској радиогониометрији под називом „Куп Радована Медића“ одржано је данас у истоименој касарни 224. центра за електронска дејства.
Генерал...

Генерал Диковић честитао празнике војним јединицама и установама

10.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је честитао празнике припадницима јединица за електронска дејства, 224. центра за електронска дејства, Ваздухопловномедицинског института и Војномедицинског центра Нови Сад.
Генерал...

Генерал Диковић са делегацијама јединица за ЕД и верске службе

09.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас делегације јединица за електронска дејства и верске службе поводом њихових празника.
Отворен...

Отворен Куп „Радован Медић“

28.09.2017 | Актуелности У касарни „Радован Медић“ у Батајници данас је отворено такмичење у аматерској радио-гониометрији, у којем учествује девет екипа.
Седамдесет...

Седамдесет година од формирања јединица за електронска дејства

10.11.2016 | Култура и традиција У касарни „Радован Медић“ у Батајници свечано је обележено 70 година рода за електронска дејства и 10 година од формирања 224. центра за електронска дејства Војске Србије.