Генерал Диковић честитао празнике војним јединицама и установама

Петак, 10.11.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је честитао празнике припадницима јединица за електронска дејства, 224. центра за електронска дејства, Ваздухопловномедицинског института и Војномедицинског центра Нови Сад.

Честитка припадницима јединица за електронска дејства


Припадницима јединица за електронска дејства упућујем срдачне честитке, поводом 11. новембра – Дана рода.

Више од седам деценија искуства, професионалним и стручним извршавањем бројних задатака потврдили сте значај рода, посебно у оквиру обавештајног обезбеђења команди и јединица Војске Србије и допринели изградњи и развијању оперативних способности и морала Војске Србије.

Уверен сам да ћете и у наредном периоду успешно реализовати све задатке и тиме дати пун допринос развоју и афирмацији вашег рода.

Честитам вам празник, са жељом да вам претходни успех буде подстрек за сваки будући.

Честитка припадницима 224. центра за електронска дејства


Припадницима 224. центра за електронска дејства честитам 11. новембар - Дан Центра.

У протеклом периоду потврдили сте спремност, стручност и оспособљеност за извршавање постављених задатака и допринели унапређењу рада јединица за електронска дејства.

Уверен сам да ћете се и убудуће успешно супротстављати савременим ризицима и претњама безбедности наше земље и допринети даљем развоју 224. центра за електронска дејства, у чему вам желим пуно успеха.

Честитка поводом Дана Ваздухопловномедицинског института


Колективу Ваздухопловномедицинског института, у име припадника Војске Србије и своје лично, честитам 11. новембар - Дан института.

Искуством дужем од седам деценија успешно вршите медицинску и психолошку селекцију кадра, а пре свега пилота и падобранаца Војске Србије, чиме доприносите јачању Војске Србије у целини.

Честитам вам Дан института, са жељом да и убудуће остварујете врхунске резултате.

Честитка колективу Војномедицинског центра Нови Сад


Колективу Војномедицинског центра Нови Сад, у име припадника Војске Србије и своје лично, честитам 11. новембар - Дан Центра.

Настављајући традицију од формирања Сталне војне болнице у Петроварадину, здравствени радници доприносе заштити здравља војних осигураника и цивила.

Честитам вам Дан Војномедицинског центра Нови Сад, са жељом да и убудуће стручним и хуманим односом доприносите квантитету и квалитету медицинских услуга као и развијању морала Војске Србије.

Искрено вам желим да и у наредном периоду остварујете врхунске резултате. 

Повезане вести