Честитке начелника Генераштаба поводом војних празника

Понедељак, 5.2.2018 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба ВС упутио је честитку припадницима геодетске службе, Војногеографског института, Института за стратегијска истраживања и Војног архива поводом предстојећих војних празника.

Честитка начелника Генералштаба поводом Дана геодетске службе

У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима геодетске службе честитам 5. фебруар – Дан службе.

Дуже од 140 година баштините традиције везане за формирање другог Географског одељења у Ђенералштабу Српске војске, чији је задатак био да се изврше премеравање Србије за војне потребе.

Својим радом и несебичним залагањем дајете непроцењив допринос унапређењу оперативних способности Војске Србије.
Уверен сам да ћете и у наредном периоду професионално, ефикасно и квалитетно извршавати постављене задатке и тиме дати пун допринос развоју ваше службе.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.


Честитка начелника Генералштаба поводом Дана Војногеографског института

У име припадника Војске Србије и своје лично, припадницима Војногеографског института честитам 5. фебруар – Дан института.

Оствареним резултатима у научним, истраживачко-развојним пројектима и производној делатности у области геотопографског обезбеђења Војске Србије, допринели сте изградњи оперативних способности Војске Србије и система одбране у целини.

Уверен сам да ћете и убудуће професионално и одговорно извршавати све постављене задатке и постизати запажене резултате, пружајући пун допринос унапређењу рада у научним и развојним областима геотопографског обезбеђења Војске Србије.

Честитам вам Дан иститута и желим успех у даљем раду.


Честитка начелника Генералштаба припадницима Института за стратегијска истраживања

Припадницима Института за стратегијска истраживања честитам 5. фебруар – Дан института.

Својим несебичним залагањем успешно баштините традицију дугу више од 140 година од формирања Историјског одељења у оквиру Ђенералштаба Српске војске.

Оствареним резултатима у области одбране, безбедности и војне историје, својим високостручним, научним, истраживачко-развојним пројектима, доприносите изградњи оперативних способности Војске Србије и система одбране у целини.

Уверен сам да ћете и убудуће професионално и одговорно извршавати све постављене задатке и постизати запажене резултате, пружајући пун допринос унапређењу рада у научним и развојним областима Војске Србије.

Честитам вам Дан института и желим успех у даљем раду.


Честитка начелника Генералштаба припадницима Војног архива

Припадницима Војног архива честитам 5. фебруар – Дан установе.

Својим несебичним залагањем успешно баштините традицију дугу више од 140 година, од када је 1876. године формирано Историјско одељење у оквиру Ђенералштаба Српске војске.

Својим професионализмом успешно чувате и користите веома важну историјско-архивску грађу, без које би сваки народ изгубио идентитет и постојање.

Уверен сам да ћете и убудуће професионално и одговорно извршавати све постављене задатке из области архивистичке делатности, прикупљањем, чувањем, сређивањем и обрадом архивске грађе.

Честитам вам Дан установе и желим успех у даљем раду. 

Повезане вести