Генерал Коњиковац предао дужност начелника Управе за људске ресурсе

Четвртак, 29.12.2016 | Актуелности

Бригадни генерал Стојан Коњиковац, који након скоро четири деценије војне службе одлази у пензију, предао је данас дужност начелника Управe зе људске ресурсе Генералштаба Војске Србије.

Пригодној свечаности у касарни „Бањица 2“ у Београду, уз припаднике ове управе и потчињених састава, присуствовао је начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.

У свом обраћању генерал Диковић је подсетио на богату војничку каријеру бригадног генерала Коњиковца и истакао да га је војнички пут водио кроз четири државе и кроз командне и руководеће дужности од почетних па до начелника Управе за људске ресурсе.

– Генерал Коњиковац увек је радио у интересу јединице, одсека, одељења и управе и захвалан сам му на свему што је учинио за своју војску и своју државу – рекао је генерал Диковић.

Начелник Генералштаба додао је да је рад Управе за људске ресурсе, у последње две године колико је њоме руководио генерал Коњиковац, унапређен и да је стабилност у раду видљива.

Сумирајући резултате рада Управе за људске ресурсе бригадни генерал Коњиковац је истакао да је рад управе побољшан у многим сегментима и да је то заслуга људи са којима је сарађивао у колективу.

– Надам се да смо оправдали указано поверење, а ја са места начелника Управе за људске ресурсе одлазим уверен да вам, захваљујући дивним људима са којима сам радио, остављам примерну управу – рекао је генерал Коњиковац.

Повезане вести